Ready for Valentine? Get your lips kissable!

Post bij Mayee Skincare on

Valentijn, de dag van de liefde. Elkaar extra aandacht geven, extra kusjes. Zijn jouw lippen ready to kiss? Zó krijg jij ultiem zachte, kissable lips!

Helaas kunnen het koude weer, luchtvervuiling en zelfs het regelmatig gebruiken van de verkeerde lippenbalsem leiden tot droge en gebarsten lippen. En dat wil je natuurlijk niet!

Gelukkig ben ik, MAYEE, er om jou te helpen. Ik help jou om jouw lippen zacht en shiny te maken voor Valentijnsdag!

Dode huidcellen
We beginnen met het verwijderen van dode huidcellen. Dit kun je doen we met mijn Sweet Orange natural lip scrub. Het is belangrijk om een lipscrub te gebruiken met een hele fijne korrel en verzachtende ingrediënten. Anders doe je je lippen meer kwaad dan goed. Mijn Sweet Orange lip scrub is speciaal ontwikkeld om jouw lippen weer zacht en glad te maken.

Deze lipscrub bevat natuurlijke suiker die helpt om dode huidcellen te verwijderen, terwijl de oliën en boters de lippen hydrateren en verzorgen. Gebruik deze lip scrub een paar keer per week en je zult al snel een verschil merken in de textuur en uitstraling van je lippen.

Hydrateren
Na het scrubben is het belangrijk om de lippen optimaal te hydrateren en beschermen. Mijn Sweet Bomb lippenbalsem is hiervoor perfect! Deze balm bevat natuurlijke ingrediënten en oliën, die de lippen hydrateren en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Mijn balsem heeft een subtiele, zoete smaak en geur die jouw lippen zacht en kissable maken.

Mijn Lip Scrub en Lip Balm zijn beide gemaakt met natuurlijke ingrediënten, dus je kunt deze zeker gebruiken als je gevoelige lippen hebt. Ook zijn ze allebei vegan, cruelty-free en gemaakt in Nederland.

Droge en gebarsten lippen kunnen pijnlijk en vervelend zijn. Maar met de juiste verzorging kun je dit zeker oplossen. Door de natuurlijke ingrediënten zijn mijn producten geschikt voor iedereen. Met dit verzachtende duo ben jij klaar voor een fantastische Valentijnsdag.

Lip

← Oud bericht Nieuw bericht →