Ontdek mijn revolutionaire Bluelight Serum!

Post bij Mayee Skincare on

Voorkom huidveroudering en huidbeschadiging door blauw licht

Mijn unieke, fluweelzachte Bluelight Serum is een revolutionair 2-fasen serum en speciaal ontwikkeld om jouw huid te beschermen tegen blauw licht. Dit geweldige, revolutionaire serum beschermt optimaal tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals vrije radicalen door toenemende milieufactoren, zon, stress en blauw light.

Wat is blauw licht?
Blauw licht, ook wel bekend als HEV-licht, komt van nature voor in zonlicht maar wordt ook uitgestraald door schermen. Wist jij dat Nederlanders gemiddeld 5,5 uur per dag achter een scherm besteden?

Wat doet blauw licht met je huid?
Blauw licht stimuleert huidveroudering, maar ook huidbeschadiging zoals verandering van kleur, ontstaan van ontstekingen en een zwakkere huidbarrière. Onderzoek heeft aangetoond dat blauw licht leidt tot de vorming van vrije radicalen, die de elastine- en collageenvoorraad verminderen, wat leidt tot fijne lijntjes en rimpels en verlies van stevigheid van de huid. Het kan ook leiden tot pigmentatie en zelfs huidkanker. Voorkom deze negatieve invloeden op jouw huid met mijn Bluelight Serum.

Hoe voorkom je huidveroudering of huidbeschadiging door blauw licht?
Antioxidanten zijn hét tegengif voor blauw licht. Met het gebruik van slechts één soort antioxidant gaan we het echter niet winnen van de vrije radicalen. Er zijn verschillende antioxidanten nodig om de strijd aan te gaan. Daarom is mijn Bleulight Serum opgebouwd uit een antioxidantencocktail, zoals Cranberry, Bosbes, Vitamine E, Squalane en Abrikozen olie.

Met deze mix aan antioxidanten zorg ik ervoor dat er zoveel mogelijk vrije radicalen worden geneutraliseerd en bescherm ik je huid tegen vroegtijdige huidveroudering, de vorming van hyperpigmentatie en draag ik bij aan het behoud van een jeugdige, goed gehydrateerde en glossy huid.

Wat is een 2-fasen serum?
Mijn serum bestaat uit twee fasen die samenwerken om de huid te beschermen tegen dit blauwe, schadelijke licht: een oliefase en een waterfase. Mijn Bluelight Serum heeft zachte, lichte textuur, plakt niet en wordt snel door je huid opgenomen. Ideaal dus, als basis voor make-up.

How to use in your skincare routine?

  1. Schud mij! Ik besta namelijk uit 2 fasen, een oliefase en een waterfase. Door mij te schudden wordt de rijke waterfase met de superlichte oliefase gemengd.
  2. Knijp in het pipetje zodat het zich vult met mij en druppel in je hand. Laat de punt van de pipet daarbij geen contact maken met de huid.
  3. Je hebt maar een druppel (ongeveer ter grootte van een blauwe bes) van mij nodig. Breng mij dun aan op een gereinigd gezicht, bij voorkeur na het gebruik van een exfoliant.
  4. Laat mij twee minuutjes inwerken, zodat ik goed door de huid word opgenomen en sluit af met je favoriete MAYEE crème en SPF. Voor een goed gehydrateerde en gezonde huid ben ik onmisbaar in jouw beauty routine. Gebruik mij daarom iedere ochtend na het opstaan en/of avond voor het slapen gaan.

Shop nu: https://mayee.nl/collections/serums/products/mayee-bluelight-serum-30ml

 

Blue Light Serum Huid Huidverzorging

← Oud bericht Nieuw bericht →