Mix & match: Welke serums kan ik combineren met Niacinamide?

Post bij Mayee Skincare on

Ik hoor vaak dat mensen niet goed weten welke serums zijn kunnen combineren met Niacinamide en in welke volgorde je het het beste kan aanbrengen. Ik wil je daarom ook alles vertellen over welke serums jij het beste kan combineren met mijn Niacianamide Serum

Een beautyroutine bevat verschillende verzorgingsproducten die met elkaar samenwerken, laagje voor laagje, en zo dus het beste en maximale huidresultaat opleveren. Alle werkstoffen, bommetje vol met vitaminen en antioxidanten, werken in harmonie samen en vullen elkaar aan. Voor elke huidwens en/of huidprobleem is er een geschikte routine samen te stellen.

Niacinamide serum

Ik ben het wondermiddel bij puistjes, de geïrriteerde en vochtarme huid en ik help bij het vervagen van pigmentvlekjes. Een echte multitasker voor een rustige, egale en gezond ogende huid. Ik verzacht, verfris en hydrateer je huid direct! Hét geheime wapen voor een gezonde & stralende huid. Daarnaast ben ik ook heel easy te combineren met mijn andere serums en producten.

Ontdek meer over de werking, resultaat en eigenschappen van Niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3. 

Niacinamide Serum + Vitamine C Serum

Deze combinatie is perfect voor het bereiken van een stralende, egale teint. Terwijl mijn niacinamide de huid kalmeert en pigmentvlekjes vervaagt, werkt het Vitamine C Serum als een krachtige antioxidant om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en om de collageenproductie te stimuleren.


Niacinamide Serum + Hyaluronic Serum

Als je op zoek bent naar intense hydratatie en het verminderen van fijne lijntjes, dan is deze combinatie ideaal voor jou. Mijn niacinamide kalmeert de huid en vermindert roodheid, terwijl het Hyaluronic Serum diep in de huid doordringt om vocht vast te houden en de huid te hydrateren.


Niacinamide Serum + BHA PowerHero

Voor degenen die last hebben van acne en verstopte poriën, is deze combinatie een game changer. Mijn niacinamide helpt bij het verminderen van ontstekingen en het kalmeren van de huid, terwijl BHA diep in de poriën dringt om overtollig talg en vuil te verwijderen, waardoor de huid schoon en helder blijft.


Niacinamide Serum + Vitamine A Nightserum (Retinol serum)

Last but not least, combineer mij met het Vitamine A (Retinol Serum) voor de ultieme anti-aging boost. Terwijl mijn niacinamide de huid verzacht en pigmentvlekjes vervaagt, werkt retinol om de celvernieuwing te stimuleren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor je huid er jeugdig en stralend uitziet.

Met deze perfecte combinaties van serums, ben ik er zeker van dat je huid zal stralen als nooit tevoren. Dus waar wacht je nog op? Ontdek zelf de magie van mijn serums. Voor welke match made in heaven ga jij?

Liefs,

MAYEE

← Oud bericht Nieuw bericht →