Meet Mayee

Hi there!

 

Ik ben MAYEE, de eerste eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering voor jou! Ik ben ontwikkeld door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring in skincare. Wij willen de beauty wereld transparanter maken, want zeg nou zelf, weet jij welke bullshit er allemaal in jouw verzorgingsproducten zit die je dagelijks op je gezicht- en lichaam smeert? Precies, daarom ben ik er!

Mijn Unieke formules

Overigens ben ik gemaakt met een unieke formule. Want die +20 jaar ervaring van mijn bedenkers zorgen ervoor dat ik vol zit met enkel de juiste ingrediënten en het beste resultaat voor jouw huid! En ik ga verder dan jou een gezonde en stralende huid geven. Ik geef je pure, eerlijke verzorging. Healthy skin, happy skin!

Mijn Transparency Matrix

Op mijn verpakking, die overigens natuurlijk volledig recyclebaar is, staat de Transparancy Matrix. Hiermee kun je precies zien waarvan ik gemaakt ben en of dit aansluit bij jouw levensstijl. Zo weet jij echt wat jij op je gezicht aanbrengt, wel zo fijn! Am I your match made in heaven?

Lees Meer

Mijn receptuur

Mijn receptuur is serieus en professioneel, maar mijn ziel zit vol fun en happy vibes.  De wereld verandert continue, daarom blijf ik mijzelf ook continue ontwikkelen. Ik wil een trendsetter zijn, ben misschien een beetje eigenwijs, maar dit alles omdat ik jou, jouw huid en de wereld om ons heen het beste wil geven. Ik ben de evolutie én de revolutie in huidverzorging! 

" I’m here for you: pure, eerlijke skincare voor een happy you en een betere en duurzamere wereld om ons heen.

 

Love your skin & have a nice day,"

 

MAYEE