Wanneer niacinamide gebruiken ochtend of avond?

Post bij Mayee Skincare on

Ik heb hier een kort antwoord op: je kunt niacinamide zowel in de ochtend als in de avond gebruiken, of zelfs beide. Ik laat je zien hoe je het toepast in jouw dagelijkse skincare routine

Niacinamide in je ochtendroutine

Gebruik niacinamide serum na je reiniger en vóór je moisturizer en SPF. Het helpt om je huid in balans te houden en de talgproductie te reguleren, zodat je minder snel gaat glimmen gedurende de dag. En het werkt geweldig onder make-up.


In je avondroutine

Breng niacinamide serum aan na je reiniger en vóór je nachtcrème. Terwijl je slaapt, werkt het serum om je huid te herstellen en te kalmeren, zodat je de volgende ochtend wakker wordt met een frisse, stralende huid.

Zoals je ziet, of je nu je dag begint of eindigt, niacinamide serum is een geweldige toevoeging aan je skincare-routine.


Wat is niacinamide precies?

Niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3, is een krachtige en veelzijdige vitamine die een scala aan voordelen biedt voor je huid. Het is als een magische toverdrank, maar dan in de vorm van een serum. Van het verminderen van poriën tot het verbeteren van je huidtextuur, niacinamide kan het allemaal.


Wat doet het precies voor de huid


  • Vermindert poriën:Niacinamide helpt je poriën te verkleinen, waardoor je huid er gladder en fijner uitziet. Het is alsof je je huid een miniatuur Photoshop-behandeling geeft, maar dan echt.
  • Vermindert roodheid en vlekjes: Heb je last van roodheid of irritatie? Niacinamide kalmeert je huid en helpt ontstekingen te verminderen. Perfect voor iedereen die soms denkt dat ze een tomaat in een vorig leven waren.
  • Verbetert huidtextuur: Als je huid voelt als schuurpapier, zal niacinamide het gladder en zachter maken. Het geeft je de huid van een baby, minus de luiers.
  • Verheldert de huid: Niacinamide helpt bij het verminderen van donkere vlekken en het egaliseren van je teint. Dag hyperpigmentatie, hallo stralende huid!
  • Versterkt de huidbarrière: Zie niacinamide als een schild dat je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het houdt vocht vast en zorgt voor een gezonde, gehydrateerde huid.

← Oud bericht