Let’s start your skin detox!

Post bij Mayee Skincare on

Je kent het wel, alle nieuwe voornemens voor morgen; morgen ga ik meer bewegen, morgen ga ik minder ongezond eten, morgen stop ik met roken... Maar hoe vaak hoor jij dat iemand voornemens is om beter voor zijn of haar huid te gaan zorgen? Ik hoor het veel te weinig, dus tijd om hier verandering in te brengen! Laat vandaag de dag worden waarin jij goed voor je huid gaat zorgen en jouw huid gaat stralen als nooit tevoren.

Scrubben is een van de beste manieren om een frisse, gezonde en glowy huid te krijgen. Scrubben verwijdert dode huidcellen en maakt plaats voor een geëxfolieerde gezonde huid die straalt.

Jouw huidtype bepaalt welke scrub jouw huid nodig heeft. Er zijn verschillende soorten scrubs. Mijn Lava Scrub is een van de meest favoriete producten. Deze scrub bevat fijne korreltjes van gemalen olijfpitten, wat helpt om dode huidcellen te verwijderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Deze scrub is rijk aan mineralen en zit bomvol voedingsstoffen voor de huid. Hello healthy & glowy skin!

Tip: Gebuik de Lava Scrub twee tot drie keer per week voor het mooiste resultaat.

Hi kissable lips! In de wintermaanden zijn onze lippen vaak droog en er ontstaan barstjes door de kou. Mijn Lip scrub is jouw redder in nood. Je lippen voelen niet alleen zacht en fijn aan, maar het scrubben van je lippen zorgt ook voor een mooie glow. Maak jouw lip routine compleet met de heerlijke Lip balm.

Tip: Kies voor een natuurlijke Lip scrub die de lippen optimaal hydrateert.

Of kies voor mijn heerlijke leave-on peelings: de AHA Powerhero of BHA Powerhero! Leave-on zegt al genoeg, je kunt deze peelings laten inwerken. Alle actieve ingrediënten worden diep door de huid opgenomen. Mijn peelings bevatten glycolzuur, salicylzuur en niacinamide. Het resultaat? Een ultiem zachte, egale en gladde huid!

Door regelmatig te scrubben of een leave-on peeling te gebruiken in jouw skincare routine, merk je dat je huid zachter en gezonder wordt en een mooie glans krijgt! Vergeet natuurlijk niet om je huid goed te hydrateren en verzorgen met een moisturizer.

Happy scrubbing, happy new skin ;) 

 

Huid Scrub

← Oud bericht Nieuw bericht →