De sleutel naar een glowy skin!

Post bij Mayee Skincare on

Een gezonde, glowy huid is de droom van veel mensen. Maar af en toe lijkt het onmogelijk om dit te bereiken. Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om jouw huid te laten stralen!

Hydrateer je huid

De key voor een glowy skin begint bij een goede hydratatie van de huid. Als je je huid niet hydrateert, voelt deze droog en trekkerig aan. Het kan zelfs een beetje pijn doen en er rood uitzien. Hydrateren is dus echt ontzettend belangrijk. Dit kun je doen door ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen van je huid, je huid te voeden met een moisturizer. Je kunt bijvoorbeeld mijn Hydra Active crème gebruiken. Deze crème bevat allemaal heerlijke, hydraterende ingrediënten zoals aloë vera, hyaluronzuur, spirulina-extract en vitamine E.

Slaap voldoende

Waarschijnlijk herken je het wel; je hebt een nachtje slecht geslapen en je huid ziet er direct een stuk doffer en slechter uit. Slaap is echt ontzettend belangrijk voor je huid, omdat dit de tijd is waarin je huid zichzelf kan herstellen. Probeer iedere nacht minstens acht uur slaap te krijgen, zodat je je huid genoeg tijd geeft om zich goed te herstellen.

Eet gezond

Een gezonde huid komt deels van binnenuit. Je voeding heeft dus invloed op hoe jouw huid eruit ziet. Eet veel groenten en fruit. Dit zit namelijk boordevol antioxidanten en vitamines, die jouw huid gezond houden en laten stralen. Probeer junkfood zo veel mogelijk te laten staan. Vet eten kan een trigger zijn voor acné, en dat wil je natuurlijk niet! 

Vermijd schade door de zon

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar bescherm je huid écht iedere dag tegen schadelijke straling door de zon. Zelfs als jij denkt dat de zon niet schijnt, brengt de straling toch schade aan jouw huid. Draag iedere dag een SPF met minimaal factor 15 als de zon niet schijnt en factor 30 als de zon wel schijnt. Ook is het belangrijk om een SPF te dragen die tegen zowel UV-A als UV-B beschermt. UV-A straling is er namelijk ál-tijd, ook als de zon niet schijnt.

Mijn Sunny Mineral SPF30 is een hydraterende, minerale zonbescherming die jouw huid optimaal beschermt tegen de zon. Deze SPF beschermt tegen UVA en UVB en is geschikt voor de normale tot meest gevoelige (kinder)huid. De SPF voelt niet plakkerig aan, smeert prettig uit en laat geen witte waas achter. Perfect dus om iedere dag te gebruiken!

Reinig je huid 2x per dag

Een stralende huid begint bij een schone huid. Reinig daarom je huid iedere ochtend en iedere avond. Ook als je geen make-up hebt gedragen. Zo voorkom je dat vuil zich gaat ophopen op je huid, waardoor er onzuiverheden kunnen ontstaan. Gebruik voor het reinigen milde producten zonder agressieve ingrediënten.

Al mijn reinigingsproducten zijn erg mild, waardoor deze voor iedereen te gebruiken zijn!

Door deze eenvoudige stappen toe te passen, kun je een gezonde en glowy huid krijgen! Ben jij benieuwd welke skincare routine het beste bij jou past? Neem dan contact met mij op, dan help ik je op weg!

Glowy skin Huid Huidverzorging

← Oud bericht Nieuw bericht →