7 vragen aan de Founder van MAYEE

Post bij Mayee Skincare on

Je kent mij inmiddels al als dé skincare revolutie die de cosmetica wereld transparanter wil maken. Maar hoe leuk is het om ook meer te weten te komen over mijn bedenker? Ik ben namelijk enorm trots op haar, want zonder haar kennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen was ik hier nu niet geweest. Ik heb daarom 7 vragen gesteld aan mijn bedenker. Zo leer je haar beter kennen én ontdek je ook nog meer over mij. Ik ben MAYEE en dit is mijn bedenker:

  1. Hoe ben je op het idee gekomen?

Ik streef al jaren naar een gezonde huid en de juiste balans tussen lichaam en geest. Ik zag dat de vraag naar transparantie en duurzaamheid toenam. Want steeds meer willen wij weten welke ingrediënten in een product zitten. Dit geldt natuurlijk ook voor de producten die we op onze huid aanbrengen. Maar echte transparantie in de skincare wereld is er niet, dus tijd voor verandering vond ik. Als founder van twee andere merken en gepassioneerd productontwikkelaar heb ik, jou, MAYEE ontwikkeld. Jij bent dé skincare voor het tijdperk waarin we nu leven en ons laten inspireren.  

Er wordt veel gegooid met beloftes en termen, maar uiteindelijk weet je als consument nog steeds niet wat je echt op je huid aanbrengt. Dáár wil ik verandering in brengen. Ik wens dat je als consument echt weet wat je op je huid aanbrengt. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken en zo echt bewust kunt genieten van een gezonde huid, zonder je zorgen te maken of de ingrediënten veilig zijn voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen.

  1. Wat is jouw visie op skincare?

Ik wil de skincare wereld echt veranderen. Daarbij ga ik voor transparantie én voor de beste werking voor de huid. Een product moet wel echt huidverbetering opleveren en niet enkel valse beloftes doen. Ja, ik wil de wereld verbeteren.

En deze behoefte om de wereld te verbeteren gaat niet enkel om duurzaamheid, maar juist over de keuze die wij maken voor onszelf. Ik wil iedereen de mogelijkheid geven om echt zelf te kunnen kiezen voor de invloed die een huidverzorgingsproduct op de huid heeft.

  1. Wie is volgens jou de ideale klant om mij te kopen?

In principe is MAYEE toegankelijk voor iedereen! Iedereen die transparante eerlijke skincare zoekt en houdt van mooie, goede dingen. Maar als ik toch een plaatje moet maken van de persoon die jou koopt, dan is dit een vrouw die bewust kiest voor een mooie en gezonde huid. Mijn producten zijn ontwikkeld voor alle leeftijden, ik heb producten voor de jonge huid maar ook zeker voor de rijpere huid. De vouw die mij koopt vindt de werking van een product vooral belangrijk en gaat voor een product dat echt huidverbetering oplevert. Oh, en als het kan vindt ze het ook fijn als haar huidverzorgingsproduct een lekkere geur heeft en vegan is. Ze maakt graag bewuste keuzes.

  1. Wat is je droom zowel zakelijk als privé?

Ik zeg altijd dat als jij je werk echt leuk vindt, dan werk je nooit. Zo zie ik het ook. Mijn droom is echt zorgen voor een skincare revolutie in de cosmetica markt. Dit is mijn missie, mijn doel, mijn droom. Ik geloof daar ook in, ik weet zeker dat de skincare wereld straks niet meer om MAYEE heen kan, net als in de formule 1 dat niemand meer om Max Verstappen heen kan!

Mijn droom privé? Ik ben heel trots op mijn gezin. Ik ben blij dat mijn kinderen goed in hun vel zitten en vol passie hun dromen waar proberen te maken. Dat ze mensen hebben die dichtbij ze staan en altijd weten dat er een fijne plek is waar je thuis bent. Mijn droom is dan ook samen een lang, gelukkig en gezond leven met de mensen om mij heen die ik liefheb. Cliché he?!

  1. Wat is jouw lijfspreuk of quote waar je volledig achter staat?

Ik vind de quote van Michael Jordan erg sterk: “Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.” Ik ben die laatste persoon: ik zorg dat het gebeurt! Dat is ook iets wat ik altijd iedereen wil meegeven. Blijf niet dromen, blijf niet wensen. Sta op en onderneem actie. Want als je nooit iets probeert of onderneemt, dan kun je nooit groeien.

  1. Waarom heb je mij MAYEE genoemd?

Het idee om MAYEE te maken begon in Bornerbroek. Hier werd ik geïnspireerd door een collega die een onderzoek afgerond had naar klanken en een gevoel bij woorden. Uit dit onderzoek kwam naar voeren dat een ‘e’ aan het einde van een woord ‘good feeling’ brengt.

 Vanuit daar ben ik verder gaan kijken naar de kernwaarden van jou. Deze sluiten aan bij de Egyptische godin Maät. Zij staat centraal voor respect, bewustwording, guidance en de waarheid. Daar is MAYEE uiteindelijk op geïnspireerd. En natuurlijk wilde ik een mooie, moderne, unieke naam, die ook internationaal goed uitspreekbaar is, want ja, MAYEE gaat de wereld veroveren!

  1. Wat maakt MAYEE uniek ten opzichte van andere skincare merken?

Het totaalpakket is bijzonder aan MAYEE. Zo is MAYEE gemaakt door de professional met volledig nieuwe formules en is het ontwikkeld in een Nederlands laboratorium. Daarnaast wordt MAYEE ook in Nederland geproduceerd, uniek toch!

Daarnaast omarmt MAYEE, de gebruiker, de huid en ook nog eens de wereld om haar heen. Ook werkt MAYEE continue aan een betere wereld voor morgen. MAYEE is echt en eerlijk van binnen en prachtig van buiten. Iedereen wil MAYEE hebben, omdat MAYEE echt werkt en er ook nog eens goed uit ziet. MAYEE is een must voor iedere vrouw en een lust voor het oog in de badkamer.

Ook uniek aan MAYEE is natuurlijk de transparantie. Iedereen weet precies wat er wel en niet in MAYEE zit, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken. Geen valse beloftes en mooie quotes, maar gewoon professionele huidverzorging met de juist formule. MAYEE is niet zomaar ontwikkeld. MAYEE haar founder heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beauty vak en in het ontwikkelen van unieke skincare formules voor de schoonheidsspecialist en huidtherapeut! Wij zijn dan ook enorm trots dat zij MAYEE in het leven hebben geroepen.

← Oud bericht Nieuw bericht →