Wat, waar, wanneer en vooral hoe: alles over hoe je een oogcrème aanbrengt!

Post bij Mayee Skincare on

Weet jij hoe je je oogcrème aanbrengt om jouw fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen rondom je ogen te verminderen? MAYEE helpt je een handje en legt je graag alles uit om het beste resultaat te creëren. Let’s go!

Wil jij met mijn hydraterende oogcrème aan de slag gaan? Dan heb ik goed nieuws! Het is namelijk nooit te laat om te beginnen met het gebruiken van een goede oogcrème. De huid rondom de ogen profiteert van een extra verzorgende crème, ongeacht je leeftijd en huidtype. Een hydraterende oogcrème vermindert fijne lijntjes en rimpels en je krijgt er een frisse en jeugdige oogopslag voor terug. Ben jij ready voor jouw kennismaking met jouw nieuwe, favoriete oogcrème? Dan tippen wij MAYEE’s Eye Contour.

Ik ben geschikt voor alle huidtypes en wat mij speciaal maakt is dat ik een oogcrème en een oogmasker in 1 ben. Met hyaluronzuur hydrateer ik je huid, geef ik je huid volume en verzacht ik zichtbaar fijne lijntjes. Daarnaast zorgt mijn krachtige peptidemix voor het boosten van je collageen en het verstevigen van je huid. Maar – hoor ik je denken – hoe breng je mij op de juiste manier aan?

hoe-breng-je-oogcreme-aan

Hoe breng je een oogcrème aan? 

Ga voor een zijdezachte aanraking! Je huid rondom je ogen is heel dun, maar liefst 0,5 millimeter dik. Of dun, ’t is maar hoe je het bekijkt. En juist de reden waarom je hier de eerste fijne lijntje zult zien ontstaan. Extra belangrijk dus dat je deze huid wat extra aandacht geeft! En niet geheel onbelangrijk: dit ultradunne stukje huid moet voorzichtig behandeld worden. Gebruik tijdens het aanbrengen daarom jouw wijsvingers of ringvingers. Deze vingers hebben de zachtste aanraking waardoor je minder druk op je huid rondom je ogen uitoefent. MAYEE legt in een paar simpele stappen uit hoe je je oogcrème aanbrengt: 

Stap 1: was je handen
Stap 2: breng je crème aan op je ring- of wijsvinger. Je hebt een speldenknopje per oog nodig.
Stap 3: werk de crème dan voorzichtig met tappende bewegingen in. Begin in de binnenhoek van je oog en werk voorzichtig naar buiten toe. Dit zorgt voor een afvoerend effect.
Stap 4: wacht een minuutje voordat je verder gaat met je gezichtsverzorging zodat de crème tijd heeft om in te trekken en zijn job te doen.

Handige tips tijdens het aanbrengen van je oogcrème 

  • Houd wat afstand van je wimpers: als je je oogcrème dicht op je onderste wimperrand aanbrengt, kan het product in je ogen terecht komen en voor irritatie zorgen. En dat slaan we natuurlijk liever over! 
  • Door met tappende bewegingen je product aan te brengen, zorg je dat het product gelijkmatig in je huid kan worden opgenomen én het zorgt tevens voor een afvoerend effect. 
  • De hoeveelheid van een speldenknop is voldoende om onder één oog te gebruiken. 
  • Twijfel je waar je nu precies je oogcrème moet aanbrengen? Wij weten raad en lees mee: onder je ogen voel je het bot van je jukbeenderen. Breng het product aan net onder je onderste wimperrand tot aan de rand van het jukbeen. Zo wordt de huid rondom je ogen geheel voorzien van de juiste hydratie! 

 

Huid oog crème

← Oud bericht Nieuw bericht →