Stralend de winter door: tips voor de perfecte winterhuid

Post bij Mayee Skincare on

De winter is in volle gang en dat betekent niet alleen gezellige avonden bij de open haard, maar ook een extra dosis liefde voor je huid. De koude temperaturen, de gure wind en de droge lucht zorgen voor behoorlijk wat eisen van onze huid, waardoor het extra belangrijk is om je skincare-routine aan te passen. Geen zorgen want ik, MAYEE, heb de ultieme wintertips voor je om je huid een stralende boost te geven.

Hydratatie is de key 
Door de koude, droge winterlucht wordt er vocht uit onze huid getrokken, waardoor je huid droog en schraal kan aanvoelen. Om dit tegen te gaan, is hydratatie de key. Kies voor rijke, vochtinbrengende crèmes die je huid intens voeden. Breng de crème royaal aan, vooral na het reinigen van je gezicht, om de vochtbarrière van je huid te versterken. 

Exfoliëren voor een stralende teint 
In de winter kunnen dode huidcellen zich gemakkelijk opstapelen, wat resulteert in een doffe teint. Een exfoliant helpt erbij om dode huidcellen te verwijderen, waardoor producten beter worden opgenomen in de huid

Bescherming 
De koude wind en winterzon kunnen schadelijk zijn voor je huid. Bescherm jezelf daarom altijd met een zonnebrand. Kies mijn Sunny Mineral SPF30 en breng de zonnebrand royaal aan op alle blootgestelde delen van je huid. Zo bescherm je jezelf tegen schadelijke UV-stralen en voorkom je vroegtijdige huidveroudering.  

Geef je huid een extra boost met serums 
Geef je huid een extra boost door serums toe te voegen aan je skincare-routine. Kies voor mijn Hyaluronic serum, Vitamine C serum of Vitamine A Nightserum. Deze serums helpen bij het behouden van vocht, het verminderen van fijne lijntjes en het beschermen van je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Vergeet je lippen niet 
Onze lippen hebben de neiging om snel uit te drogen in de winter, waardoor ze barsten en pijnlijk worden. Gebruik mijn Sweet Orange lipscrub om dode huidcellen te verwijderen en om jouw lippen zacht en glad te maken. Na het scrubben is het belangrijk om je lippen optimaal te hydrateren en beschermen. Mijn Sweet Bomb lippenbalsem is hiervoor perfect! De balm bevat natuurlijke ingrediënten en oliën die de lippen hydrateren en beschermen tegen invloeden van buitenaf.  

Met een paar eenvoudige aanpassingen aan je skincare-routine kun je je huid stralend en gezond maken, zelfs in de koudste wintermaanden. Hydratatie, exfoliatie, bescherming en extra liefde voor je lippen zullen je erbij helpen om deze winter door te komen met een stralende huid. 

← Oud bericht Nieuw bericht →